Monday 24 June 2013

Daha iyi şeyler yapabiliriz




Anadolu Efes'in başantrenörü Oktay Mahmuti, takım olarak potansiyellerinin daha fazla olduğuna inandığını belirterek, daha iyi şeyler yapabileceklerini düşündüğünü.







Beko Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes'in başantrenörü Oktay Mahmuti, takım olarak potansiyellerinin daha fazla olduğuna inandığını belirterek, daha iyi şeyler yapabileceklerini düşündüğünü ifade etti.

THY Euroleague'de Top 16 turunda ilk 5 maçında 4 galibiyet alan ve Beko Basketbol Ligi'nde de zirve mücadelesi veren lacivert-beyazlı ekibin antrenörü, iyi bir uyum çerçevesinde, doğru basketbol oynadıklarını ve bunun da meyvelerini topladıklarını dile getirdi.

Oktay Mahmuti, yoğun bir maç trafiği içerisinde olduklarını ve mücadele ettikleri kulvarlarda bulundukları konuma bakmadan sürekli ileriyi düşündüklerini anlatarak, ''Bulunduğumuz konuma bakma durumumuz yok. Sürekli bir sonraki maça odaklanıp, daha iyi yerlere gelmeye çalışıyoruz. Muhakkak ki bazı eksiklikler oluyor, düzelmiş bazı şeyler oluyor ama bir antrenör olarak bu takımın daha fazla potansiyelinin olduğunu inanıyorum. Daha iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Tecrübeli antrenör, yarıştıkları bütün kulvarlarda başarı için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, ''Anadolu Efes'te hedef her zaman zirve olmuştur. Buna ulaşıp ulaşamayacağımızı bilmiyoruz ama biz bunun peşindeyiz. Oynadığımız hiçbir alanda hiçbir kulvarda geri adım atmış değiliz. Dolayısıyla en üst seviyeleri zorlamaya çalışacağız'' diye konuştu.

0 comments:

Post a Comment