Tuesday 25 June 2013

Anadolu Efes seri peşinde!




THY Euroleague'de Anadolu Efes, yarın akşam deplasmanda İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga ile karşı karşıya gelecek.



e1_JNFMK

Anadolu Efes, THY Euroleague Top 16 turu (E) Grubu 6. hafta maçında yarın deplasmanda İspanya temsilcisi Unicaja Malaga ile karşılaşacak. Malaga kentindeki Martin Carpena Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma yarın saat 20.45'te başlayacak.THY Euroleague'de oynadığı son 4 maçını da kazanan lacivert-beyazlı ekip, zorlu deplasmanda galibiyet serisini sürdürmek amacında. Türk temsilcisi, grupta 4 galibiyet, 1 yenilgiyle averajla 3. sırada yer alıyor.

Son maçında CSKA Moskova'yı deplasmanda 94-81 yenen Unicaja Malaga ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile yine averajla 5. sırada bulunuyor.

ÖZERHUN: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, yakaladıkları çıkışı Unicaja Malaga karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Özerhun, Unicaja Malaga maçıyla ilgili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında ''Top 16'da ocak ayı içinde hedeflediğimiz tüm karşılaşmaları galibiyet ile noktaladık. Şimdi şubat ayında Unicaja Malaga deplasmanı ile başlayan zor bir dönemece giriyoruz. Malaga deplasmanının ardından Real Madrid ve CSKA Moskova'yı konuk edeceğiz. Bu üç karşılaşma grubumuzu ilk dört sırada tamamlamak açısından çok büyük önem taşımakta. Çeyrek finale yükselmek için yarıştığımız ekiplerden biri olan Unicaja Malaga'yı deplasmanda yenerek, Euroleague'deki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ANADOLU EFES İLE UNİCAJA MALAGA 9. RANDEVUDA
Anadolu Efes, THY Euroleague'deki rakibi İspanyol Unicaja Malaga ile Avrupa kupalarında 9. kez karşı karşıya gelecek.

Lacivert-beyazlılar, Unicaja Malaga karşısında geride kalan 8 maçtan 5'ini kazandı, 3'ünü kaybetti. Temsilcimiz, deplasmandaki 4 maçtan 2'sini kazandı, 2'sini yitirdi.

0 comments:

Post a Comment